Zij Aan Zij: "De Relatieroltrap"

“Ik weet niet zo goed hoe ik om moet gaan met mijn vriendin, nu met corona. We wonen niet samen en dat willen we ook niet. Tenminste; nu met het virus lijkt het alsof we het beter wel kunnen doen. We worden allebei gek van het geregel: wie heb jij gezien deze week, is diegene getest, kunnen wij elkaar nu wel zien want ik moet morgen naar mijn moeder… We moeten er een hele agenda op naslaan elke keer. Nu is zij ook nog eens haar baan verloren en heeft ze moeite haar huur te betalen. Het zou ons leven zo veel makkelijker maken als we samen zouden wonen. Maar is dat wel een goeie reden, vraag ik me af? Ik hou echt wel van haar, we zijn al een paar jaar happy samen. Misschien moest het er toch een keer van komen, maar wat als het niet werkt, we veel te veel op elkaar lip zitten, en we er spijt van krijgen? Dan hebben we helemaal een probleem. Hoe maak je zo’n beslissing? Ik hoop dat je advies hebt.”


Mijn antwoord op deze vraag vind je in het ledendomein van Zij Aan Zij! In mijn relatierubriek ‘Roos weet raad’ kijk ik met je mee en beantwoord ik jouw vraag. Geen onderwerp is me te gek; van leeftijdsverschillen tot BDSM, van hechtingsproblemen tot alledaags gekibbel, van consentkwesties tot open relaties, alles wat te maken heeft met relaties kun je bij me kwijt. Wil jij jouw kwestie aan me voorleggen? Log dan in bij Zij Aan Zij en mail me!